Vakantie-Zoutelande.com

 
 
 
 
Weersverwachting
Zoutelande

 

Meer weer in Zoutelande

 

 

Vakantiedorp Zoutelande

 

Aan de zuid-westzijde van Walcheren, tussen Vlissingen en Westkapelle ligt het vakantiedorp Zoutelande. Het dorp is 1 van de 13 dorpskernen van de gemeente Veere.
 Na een wandeling over het strand is een bezoek aan een strandpaviljoen een heerlijk moment om te genieten van het fraaie uitzicht over het strand en het water van de Westerschelde. U waant zich in tropische sferen.
 Schepen varen vlak langs het strand op weg naar een zeehaven aan de Westerschelde of op weg naar Rotterdam of verder.

 

 

 

Bij het plaatselijke VVV-kantoor is volop informatie te verkrijgen over de diverse evenementen die tijdens het zomerzeizoen worden georganiseerd. Hierbij is te denken aan de wekelijkse toeristenmarkt op de dinsdagmiddag, de folkloristische dag met een ringsteekconcours, de evenementen op Koninginnedag en de vele sport-en spelevenementen. Ook een bezoek aan Middelburg met zijn gezellige weekmarkt op donderdag op de Markt voor het fraaie Stadhuis is zeer de moeite waard. Daarbij nog een bezoek aan Vlissingen, de gezellige winkelstraat de Walstraat en niet te vergeten de Boulevards met zijn hangende terrassen en uw vakantie is helemaal compleet. Brochures van bijna alle bezienswaardigheden op Walcheren zijn aanwezig in het appartement of bij het plaatselijke VVV-kantoor.